Trobada d'Artesans

El passat diumenge 18 de maig vaig muntar una parada d'artesania en la primera Trobada d'Artesans de la comarca d'Osona que es va fer a Manlleu , la meva ciutat . Setmanes abans vaig estar preparant unes llibretes fetes a mà , uns marcs també handmade per posar fotografies i uns quadres decoratius per vendre.

Va ser la presentació de les meves obres fetes a mà! I estic encantada! Moltes persones es van aturar a mirar sorpreses amb les tècniques i altres també van comprar alguna coseta .


A primera hora del matí vaig muntar la parada a la plaça Fra Bernadí juntament amb els altres artesans. Hi havia una mica de tot : scrapbooking, mixed media, patchwork, amigurumis, cuina creativa, manualitats i decoració.A partir de les 10h del matí ja va començar a arribar gent. Primer van arribar les "puntaires", la majoria d'elles dones, que feien la seva trobada anual a Manlleu per compartir un matí juntes fent "punta al coixí". I amb elles també van començar a arribar els visitants .

En la meva parada portava també treballs per ensenyar com l'Art Journal del curs "Mixed media per a principiants" o l'Art Journal Express amb totes les pàgines ( la majoria encara inèdites ja que les aniré publicant cada setmana fins a l'estiu ), i dels alguns materials que venc a la meva botiga online per fer mixed media.

A mig matí vaig fer un taller on vaig ensenyar com fer una bosseta de regal reciclant 1 tetrabric . Ja portava els brics tallats i pintats amb una capa de gesso negre per tapar les imatges del fons. Després els vam pintar amb les pintures acríliques Silks Acrylic Glaze " Irresistible Iridescents " i vam estampar amb una plantilla un motiu decoratiu. Van quedar genials! Llàstima que no vaig recordar de fer una foto del resultat final de les bossetes ... però us deixo una foto amb les mostres que vaig fer jo.Vam passar un matí genial i molt entretingut, entre visites, compres i tallers. Vull agrair l'ajuda i suport de la família i els amics, així com donar les gràcies a les persones que van organitzar l'esdeveniment, va ser fantàstic!

I ara s'acosta la shopping night de Manlleu "La Nit Encantada" i una altre cop sortiré amb la parada d'artesania al carrer, i aquesta vegada també amb demostració del Gelli Plate .

Us convido el dia 30 de maig a Manlleu a partir de les 8 h del vespre per gaudir de la nit encantada ... amb molt de color , llum , foc i màgia als carrers!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada